Bondsfotowedstrijd 2023

Contest Gallery: Please check your gallery shortcode. The id does not exists.

De Bondsfotowedstrijd is een jaarlijkse wedstrijd, bedoeld uitsluitend voor fotoclubs aangesloten bij de Fotobond. 

Voor de Bondsfotowedstrijd 2023 kunnen jullie nu foto’s inzenden. Gezien de hoge klassering van de club bij de vorig jaar gehouden Bondsfotowedstrijd zullen we onze uiterste best moeten doen ook dit jaar in de top te eindigen.

Een mooie foto is daarvoor niet genoeg. De foto dient onderscheidend te zijn; de jury moet verrast worden qua onderwerpkeuze en compositie. Uiteraard moet de foto technisch goed zijn; wees bij het bewerken van je foto(‘s) terughoudend bij het aanpassen van de scherpte, contrast en kleur.

Je kunt maximaal 3 foto’s inzenden. De uiterste inzenddatum is 05 februari aanstaande. Je bent niet aan een thema gebonden. Het afdrukken van de geselecteerde foto’s en de verzending zal door de club worden verzorgd.

De foto’s dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Bestandsgrootte: zo groot mogelijk, maar niet groter dan 16 Mb.

JPG-kwaliteit: 80% of hoger.

Kleurruimte: sRGB.

In het kader van het 100-jarig jubileum van het Fotografencollectief De Zutphense heeft het bestuur toegezegd de organisatie op zich te nemen.
De locatie is het prachtige en sfeervolle theater de Hanzehof in Zutphen, waar wij in 2018 ook al eens te gast waren.

Hanzehof Zuthpen

Theater en Congrescentrum de Hanzehof
Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen

Aanvang 10.00 uur
Programma ntb

Het streven is dat er in het middagprogramma een optreden van een fotograaf/beeldmaker ingepast gaat worden. Dit heeft tot gevolg dat voor de gebruikelijke middagbesprekingen minder tijd beschikbaar is, daarvoor in de plaats komt dan wel een interessante spreker


Je kunt je foto’s (max 3) uploaden. Het uploaden is gesloten.