Seizoen 2020-2021

Competitie Het Weer
Clubavond december 2020 | Het weer is overal om ons heen. Dit keer de uitdaging om het weer op een bijzondere manier vast te leggen, met een mooie serie weerfenomenen als resultaat.

Competitie Duister Portret
Clubavond november 2020 | Aan de leden de opdracht om een portretfoto te maken waarbij ze het model op een spannende manier portretteerden. Dit kon subtiel met belichting, compositie of mimiek, of wat minder subtiel met kleding of make-up/schmink. Hieronder de resultaten van dit bijzondere thema.

Competitie Straatfotografie | Spiegeling
Clubavond oktober 2020 | Wat is een straatfoto, hoe gebruik je spiegeling, verteld de foto een verhaal.. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de competitie bespreking van de werkgroep Straatfotografie.
Een mooie serie straatfoto’s waarbij de aandacht uitging naar het gebruik van spiegeling

Competitie Architectuur | Spiegeling
Clubavond september 2020 | Deze maand werd de leden door de werkgroep Architectuur de opdracht gegeven zich te laten inspireren door reflectie en spiegeling in diverse vormen van architectuur. Het thema gaf genoeg ruimte aan de fotograaf om aan de slag te gaan met verschillende vormen van architectuur, oud en nieuw, en deze door te spelen met reflectie op een creatieve manier in beeld te brengen.

Competitie Vrij Werk
Seizoensopening 2020 | Als start van het nieuwe seizoen onze eerste volledig digitale competitie met als thema Vrij Werk. De leden konden laten zien wat ze in huis hebben binnen hun eigen interessegebied.