1.3 Welke foto’s worden in de header van de website geplaatst

Op de website van fotoclub Diafragma is in het bovenste deel (de header) een roulerend aantal foto’s te zien.

Welke foto’s worden gebruikt hangt af of deze geschikt is; de foto’s worden afgesneden door de website en moeten daarna ook nog mooi tonen.

Een hoge puntenscore in de competitie garandeert dus geen plaatsing in de header!

Wil je niet dat je foto in de header wordt gebruikt, dan kun je dat vooraf aangeven bij de ledenadministratie.

1.2 Komt mijn foto op sociale media (facebook/instagram)

Het is mogelijk dat je foto op sociale media wordt geplaatst. Als je dit ten alle tijde niet wilt, dan kun je dat aangeven via de ledenadministratie.

De foto’s worden in beperkte grootte (max 1000 px lange zijde) en voorzien van watermerk met club logo en webadres op instagram en facebook geplaatst.

De keuze van de foto’s die op sociale media worden geplaatst wordt bepaald door de commissie Website & Sociale Media.

1.1 Wat gebeurt er met de foto die ik upload

Als een foto wordt geupload voor de fotobespreking/competitie dan wordt deze in oorspronkelijk formaat opgeslagen op onze server. Hier kunnen alleen de beheerders van de website bij. De foto wordt desgewenst in oorspronkelijk formaat naar de afdrukservice gestuurd.

Nadat de clubavond heeft plaatsgevonden zal de foto worden verkleind naar max 1000 pixels (lange zijde) en worden voorzien van een watermerk met clublogo en webadres van de club.

De foto’s worden daarna in een gallery geplaatst die op de website vrij toegankelijk is.