Fotoketting

Fotoketting 2020-2021

De fotokettingen voor seizoen 2020-2021 zijn weer gestart. Beide kettingen zullen worden getoond op de Algemene Ledenvergadering van 29 juni 2021. Maak bij de foto die je ontvangt een opvolger in de serie. Laat je inspireren naar eigen inzicht en licht beknopt toe waarom je deze foto maakte en bij de vorige vindt passen. Dit seizoen zullen André en Leo de startfoto’s verzorgen.

Fotoketting 1

12Mary Thomsmary.thoms@hotmail.com18 april
13Andrei Chiticchitic.andrei@gmail.com2 mei
14Carla van Zomerencarlavanzomeren@telfort.nl16 mei

*1 Het vermelde mailadres is het adres waar ik (Roy) de vorige foto van de ketting heen stuur. Laat het even weten als het adres niet klopt ajb. De foto ontvang je vanaf het adres rgoderie@dds.nl en dat is ook het adres waar je jouw inzending naar toe kunt mailen. Stuur een korte motivatie mee ajb, een beknopte uitleg waarom je de foto maakte; wat in de foto die je ontving heeft je geïnspireerd tot het maken van de foto die je inzendt.

*2 De datum achter je naam is de uiterste datum waarop je de vorige foto ontvangt, de datum achter de naam van de volgende op de lijst is de datum dat jouw foto ingezonden moet zijn (liever iets eerder).

Fotoketting 2019-2020

We zijn dit seizoen voor het eerst gestart met een foto ketting, een concept dat inmiddels ook bij andere clubs wordt toegepast. Op 21 juli 2019 zijn we gestart met de eerste foto, die door de coördinator (Roy Goderie) naar een lid is verzonden. Vanwege het groeiend aantal leden werd er halverwege het seizoen een tweede fotoketting gestart, die synchroon met de eerste ketting loopt. Beide kettingen werden getoond op de Algemene Ledenvergadering van 7 juli 2020.