Seizoen 2023 – 2024

Competitie Insecten
Het thema voor de eerste thema-avond is insecten. Dat is expres gedaan omdat we in midden in het seizoen zitten voor insecten en spinnen. Ja spinnen zijn formeel wel geen insecten maar behoren tot een heel andere familie, maar voor de opdracht mogen ze wel meedoen. Let wel, het gaat om het dier. Webben, nesten en andere bouwsels horen hier niet bij tenzij ze een aanvullende rol vervullen. 
Ook opgezette en of gedode dieren vallen buiten het thema. Verder is alles prima van de vlinder in een vlindertuin tot een muggenlarve in een regenton om maar eens wat te noemen. In de natuur of thuis (terrarium) is allemaal prima Macro licht voor de hand maar dat hoeft niet. De opbrengst deze avond was wederom van hoge kwaliteit.

Competitie Insecten
Druppels zijn fantastisch om te fotograferen. Ze zijn zo gevarieerd in vormen, kleuren en dynamiek, dat het je met dit thema alle kanten op kan en fantastische platen kunt maken. Je kunt denken aan vallende druppels, reflexie in druppels. De druppels kunnen uit heel veel verschillende vloeistoffen ontstaan zijn. Echt alles is mogelijk, zolang het maar duidelijk is dat de druppel(s) het onderwerp is/zijn. Je kunt denken aan een natuurfoto, studiofoto, portret, echt alles is mogelijk. Ga je voor een foto waar de kleuren van afspatten of juist een rustig of verstild beeld. Wees creatief…